o-nm2009.no © øn2008   

 

 

 

Folkemøte i Haltdalen

 

Hvilken betydning har funksjonærene ved avviklingen av et større mesterskap? Hvilke muligheter ligger i norgesmesterskapet for Holtålen? Dise og flere aktuelle tema vil det bli anledning til å høre mer om på det åpne møtet i Haltdalen samfunsshus torsdag 4. juni kl. 19. Alle er velkomne

 

Per Tronsaune har vært speaker for Ski-VM og for WC i alpint. Han har vært manager for bandet Gåte og tett på Storåsfestivalen. Mange har hørt ham på Lerkendal når Rosenborg har spilt hjemmekamper. Nå kan hvem som helst komme på møtet og høre om hans erfaringer "live". 

 

Til møtet kommer også ordføreren i Meråker, Bård Langsåvold. Meråker ble "Trøndersk idrettskommune" året før Holtålen. De har et idrettsmiljø i bygda som for flere idretter er ledende i Norge (langrenn, skiskyting, skyting). Dessuten var de arrangør av NM på ski i 2007. Langsåvold vil blant annet snakke om de mulighetene et stort arrangement gir.

 

Status

Hovedkomiteen vil benytte anledningen til å fortelle om hvor langt forberedelsene er kommet og hvordan framdrifta er.

 

For første gang blir det anledning til å prøve NM-antrekket. Dessuten er T-skjortene kommet og blir å få kjøpt denne kvelden til 100 kroner.

 

Her kan du lese hele invitasjonen til møtet

 

Her kan du lese om hva vi blir målt på i konkurransen om "Årets hovedarrangør" i O-sammenheng

 

 

 

 Til nyhetsarkiv

 

 

 

 

Vilje - lyst - lojalitet

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedsponsor:

 

 

Sponsorer:

 

 

 

 

 

 

Ingunn Hultgreen Weltzien

 

 

 

 

 

 Tips

 

Send tips og bilder til olve.morken@gauldalen.no