o-nm2009.no © øn2008   

 

 


 

Kultur-NM

 

O-NM blir ikke bare et stort og krevende idrettsarrangement. Allerede nå kan det slås fast at det også blir et et kulturløft som alle innbyggerne vil få merke under NM-uka.

 

- Alt er ikke spikret og helt klart ennå, men det ser lovende ut. Svært mange av kulturgruppene og foreningene i kommunen har sagt at de ønsker å delta, forteller kulturansvarlig i Hovedkomiteen, Kjersti Forbord Jensås.

 

Det betyr at det blir både toraderspill og korpsmusikk, historiske utflukter og ablegøyer i barnehagene - for å nevne noe. Vi kommer naturligvis tilbake med fyldig oversikt etterhvert.

 

Tjuvstart

Mens O-NM starter med sin første øvelse torsdag 10. september, begynner den kulturelle opptakten til NM lenge før. Aller først ute for å varme opp til NM, er gruppa Sie Gubba.

 

Fra mandag 7. september vil det dessuten bli noen drypp både her og der, ikke minst på skolene og i barnehagene.

 

Kulturminneår

2009 er kulturminneår og selve kulturminnedagen er søndag 12. september. Dette skal naturligvis også markeres.

 

- Som sagt er ikke alt spikret i detalj, men vi kan love arrangement på Gammelgården og i stavkirka, på institusjonene, bankett for løperne, sponsorkveld og mye annet annet. Det vil bli mange kulturarrangement som er åpne for alle og noen som er beregnet på løperne. Vi ønsker enda flere innspill velkommen, oppfordrer Kjersti Forbord Jensås.

 

NB! Onsdag 3. juni kl. 18.30. Sted: Kantina på Kommunehuset i Ålen

 

 

 

 Til nyhetsarkiv

 

 

 

 

Vilje - lyst - lojalitet

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedsponsor:

 

 

Sponsorer:

 

 

 

 

 

 

Ingunn Hultgreen Weltzien

 

 

 

 

 

 Tips

 

Send tips og bilder til olve.morken@gauldalen.no