o-nm2009.no © øn2008   

 

 

 

 

Samarbeider om tekno-NM

 

Arrangørene av VM i orientering 2010 (WOC 2010) og arrangørene av NM-uka i Holtålen har skrevet under på en avtale som blant annet innebærer at WOC 2010 påtar seg hovedansvaret for starten, tidtakinga og resultatlistene.

 

VM i orientering er naturligvis et prestisjefylt arrangement. Når det blir avholdt i teknologihovedstaden Trondheim, er det lov å stille ekstra store forhåpninger til den tekniske gjennomføringen - ikke minst med tanke på rask og detaljert informasjon til speakere, til publikum og ikke minst til løpere.

 

Dette utstyret som skal benyttes under VM, vil også bli brukt under NM-uka i Holtålen! Dessuten har Orienteringsforbundet lovt å stille opp med en storskjerm som skal plasseres på arenaen på Øverhaugen i Ålen. Det blir også snakket om en storskjerm til arenaen i Haltdalen.

 

Teknologiteamet for WOC 2010 var

på befaring i Holtålen i mai. Her er

Jostein Alvestad, Bernt Rognes og

Kjetil Vaskinn foreviget med arran-

gørlagets Tor Gundersen og Harald

Moen på toppen av steinen.

 

Stiller med nøkkelpersonell

WOC 2010 har lovt å stille med nøkkelpersonell for å oppfylle forpliktelsene sine. Samtidig vil også arrangørklubbene av NM-uka stille med egne folk. WOC 2010 stiller også med de O-postene og postbukkene som trengs.

 

Løypeleggerne til WOC 2010 har også sagt seg villig til å være med på å diskutere løypene som skal brukes under NM-uka

 

Det er også mulig at samarbeidet mellom WOC og NM-uka blir utvidet også til andre områder, som presse/media, seremoniene og speakerteam.

 

Hvis noen av funksjonærene i NM-uka har interesse av det, kan det være aktuelt at de får være med under avviklilngen av VM i Trondheim neste år.

 

 

 

 

 Til nyhetsarkiv

 

 

 

 

Vilje - lyst - lojalitet

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedsponsor:

 

 

Sponsorer:

 

 

 

 

 

 

Ingunn Hultgreen Weltzien

 

 

 

 

 

 Tips

 

Send tips og bilder til olve.morken@gauldalen.no